0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Audioquest Dragonfly Black

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,00
OF

Specificaties

De DragonFly Black heeft in verhouding tot de Red een vermindere output zodat deze in enkele gevallen de zwaardere hoofdtelefoons niet kan aansturen, een issue waar de meeste gebruikers geen last van zullen hebben. Bovendien kan de Black op elke voorversterker aangesloten worden. 

De DragonFly Black levert met 1,2 volt genoeg vermogen om alle voorversterkerinvoercircuits succesvol te bedienen en bied toegang tot een breed scala aan high-end koptelefoons van vandaag. Ondertussen zal de DragonFly Red met zijn hogere 2,1 Volt-uitgang compatibel zijn met een nog breder assortiment aan hoofdtelefoons, waaronder de power-hungry, low-efficiency modellen. Terwijl de DAC-chips die zijn geselecteerd opvallend krachtig en geavanceerd zijn, hebben we de DragonFly Black en DragonFly Red's verwerkingscapaciteiten opzettelijk beperkt tot 24-bits / 96kHz-resolutie. Dit maakt het gebruik van de DragonFlys zo eenvoudig als altijd: ze zijn volledig compatibel met pc's zonder dat je nieuwe drivers hoeft te downloaden en installeren.

Overzicht

Vergroot de kwaliteit van uw audioweergave vanaf computers en mobiele apparaten. Deze klik en go optie blaast nieuw leven in uw favoriete muziek, met meer helderheid , diepte en warmte.

Extra informatie

Levertijden 2 - 5 werkdagen