0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Cambridge Audio Minx X201 - Subwoofer

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 399,00

* Verplichte velden

Specificaties

Met zijn slechts 20 cm in het vierkant, is de X201 is een van de kleinste subwoofers ter wereld en ongelofelijk eenvoudig op te stellen. En, net als alle Minx subwoofers, voorzien van een aantal simpele instellingen, zodat opstelling bijna overal mogelijk is.

Lees hier de review van Hifi.nl over het Cambridge Audio Minx systeem

Cambridge Audio BMR (Balanced Mode Radiator) eenheden maken gebruik van het gepatenteerde 'gebogen golf' concept, die normaal gesproken worden toegepast in geavanceerde flat panel luidsprekers in combinatie met de zuigerbewegingen (achteruit en vooruit) als in een traditioneel luidsprekerontwerp. Dit geeft Minx een veel breder frequentiebereik dan vergelijkbare luidsprekers, voor veel diepere en krachtiger bassen, plus een ongelooflijk ruimtelijk geluid.

Natuurlijk wilt u dat uw luidsprekers passen in uw huis en niet dat u uw woonkamer moet aanpassen aan uw systeem. Ook daar biedt Cambridge Audio BMR een waardevolle aanvulling, door de veel bredere spreiding van het geluid in de hele kamer waardoor de veel voorkomende beperkte "favoriete plek" van andere luidsprekers wordt vermeden, voor het meest omringende geluid dat denkbaar is.

De drie krachtige subwoofers van Minx bieden dezelfde belangrijke technologische doorbraken. Ze zijn voorzien van een voorwaarts gerichte woofer voor geweldige impact, gecombineerd met een innovatieve Auxiliary Bass Radiator (ABR) voor superieure efficiëntie, uit een veel kleinere behuizing dan gebruikelijk.

Ook beschikken de subwoofers over een geavanceerde Digital Signal Processor (DSP), ontworpen door Cambridge Audio software ingenieurs voor de meest sensationele prestaties uit onwaarschijnlijk kleine behuizingen. Ongeacht de vorm en grootte van uw kamer zorgen Minx' DSP en eenvoudige aanpassingen ervoor dat uw systeem perfect op maat is voor bijna elk denkbare opstelling.

Specifications

X200 subwoofer

 
Power Output: 200W
Frequency Response: 39Hz (-6dB) – 200Hz
Crossover: Active – variable 50Hz-200Hz
Drive units: 1 x 6.5" subwoofer
2 x 6.5" passive radiator
Dimensions (W x H x D): 210 x 219 x 222mm (8.3 x 8.6 x 8.7")
Weight: 5.0Kg (11.0lbs)
Finishes: High gloss black
High gloss white

Overzicht

Cambridge Minx X201 - Compacte subwoofer

Extra informatie

Levertijden 2 - 5 werkdagen