0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Cambridge Audio TV2 - Soundbase

  • Cambridge Audio TV2 - uw Hifi Choice - RMR Soundsystems
  • Cambridge Audio TV2 - uw Hifi Choice - RMR Soundsystems
  • Cambridge Audio TV2 - uw Hifi Choice - RMR Soundsystems
  • Cambridge Audio TV2 - uw Hifi Choice - RMR Soundsystems

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 299,00
OF

Specificaties

Cambridge Audio TV2

TV luidspreker basis met Bluetooth aptX

Met deze krachtige luidspreker basis kan u eindelijk het levensloze geluid van uw televisie omzetten in een sterke en indrukwekkende weergave. Hoor en beleef al uw favoriete programma's zoals deze zijn bedoeld -  audio die u omringt met een aangename helderheid en een warme bass. De jaren van ervaring binnen Cambridge audio hebben ertoe geleid dat ze met deze TV2 niet alleen in staat zijn de ruimte te vullen met een mooi gebalanceerd systeem, maar dat ze ook nog eens in staat blijken te zijn u te verrassen met een fantastisch geluid. Zo fantastisch dat het gerenommeerde Hifi magazine "What Hifi" in zijn jaarlijkse verkiezing dit model heeft erkend als de beste in zijn klasse met een 5 sterren aanbeveling (lees hier).

Van geavanceerde processing technologieëen tot een intelligente subwoofer, de TV2 geeft u een heerlijk rollende bass, een diepe mid-range ervaring en een heldere hoge weergave. Of u nu een actie film aan het kijken bent of muziek via u telefoon aan het afspelen bent, de TV2 zal u nimmer teleurstellen. Door zijn Bluetooth functie is het mogelijk de TV2 gemakkelijk te koppelen aan een bron zoals uw smartphone. Door de aanwezige DSP technoligie, ontwikkeld voor muziek en film prodcuties, klinkt de sound base groots en gedetailleerd. Apparaten die aptX Bluetooth ondersteunen kunnen genieten van een nog bredere weergave. Kortom, alle hedendaagse opties zijn aanwezig om uw woonkamer en zit plek om te toveren in een relax ruimte.

Specificaties:

- TV2:voorTV’s tot 40’’-tot 30 kilo
- 2 x 2,25’’ breedstralende BMR eenheden
- 6,5’’ subwoofer is ingebouwd
- 100 W Cambridge Audioversterker
- Lerende I/R afstandsbediening en ‘’Auto Power On’’ DSP met vier klankstanden
- Bluetooth streaming van smartphones en tablets RCA en 3,5 mm ingangen
- Simpel aan te sluiten door Toslink optische ingang Afmetingen in cm: 55 (B) 10,4 (H) 33,1 (D)

Overzicht

De Cambridge Audio TV5 is een betaalbaar product welke voldoet aan alle criteria voor een volwassen geluid: een volwaardige laag-weergave, gedetailleerd en sterk middengebied en een heldere hoog weergave.

Extra informatie

Levertijden 1 - 3 werkdagen