0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Cambridge Audio Minx C46

  • Cambridge Audio Minx C46 - in hand
  • Cambridge Audio Minx C46 - duo
  • Cambridge Audio Minx C46 - staand
  • Cambridge Audio Minx C46 - front

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 95,00
OF

Specificaties

Cambridge Audio Minx C46

Schitterend geluid uit vrijwel onzichtbare luidsprekers.

Extreem nauwkeurig, gedetailleerd en realistisch geluid uit een luidspreker die je bijna niet ziet. Deze plafondluidspreker heeft een uitstekende geluidsspreiding zodat hij perfect past in iedere kamer, en met zijn compacte doorsnede van 80 mm steekt hij slechts 3 mm uit je plafond. Ze zijn eenvoudig te monteren en als je ze helemaal onzichtbaar wil maken, kun je het rooster schilderen.

De C46 is uitgebreid getest volgens IP65, waardoor er gegarandeerd geen stof of water in doordringt. Hij is ook voorzien van een pakking die als hij warm wordt uitzet en rook tegenhoudt.

Hij heeft BMR-technologie (Balanced Mode Radiator) waardoor hij perfect klinkt en een bijzonder grote 'footprint' heeft. Dit betekent dat je er minder van nodig hebt om een gelijkmatig volume te creëren over een groot oppervlak, in vergelijking tot conventionele speakers.

Prijs is per stuk.

Specs

Sensitivity (SPL) 86dB (2.83 Vrms input)
Frequency response 120Hz – 20kHz
Impedance 8 Ohms compatible
Recommended amplifier power 15-200 Watts
Drivers 1 x 2.25’’ (57mm) BMR driver
Dimensions 98mm (3.6’’) height x 88mm (3.4’’) diameter (inc. outer bezel)
Inside diameter/mounting hole required: 75mm (3’’)
Weight 0.46kg (1.01 lbs)

Alle Minx-satellietluidsprekers zijn voorzien van BMR-technologie (Balanced Mode Radiator)

Cambridge Audio BMR-drivers combineren de gepatenteerde 'gebogen golf'-principes die je normaal alleen ziet in geavanceerde flat panel-luidsprekers met de pistonische (voor- en achterwaartse) bewegingen van traditionele luidsprekers. Hierdoor heeft de Minx een veel betere frequentierespons dan vergelijkbare luidsprekers, voor een diepere en krachtigere bas en een bijzonder ruimtelijk geluid. Natuurlijk moeten je luidsprekers ook passen in je interieur en heb je geen zin om je huis opnieuw in te richten alleen omdat je nieuwe luidsprekers hebt gekocht. Maar gelukkig levert Cambridge Audio BMR een veel betere geluidsspreiding, die de typische 'sweet spot' van andere luidsprekers ontbeert; je kunt dus in je hele kamer genieten van indrukwekkend geluid.

Hoe werkt BMR-technologie?

Pistonische luidsprekerdriver - Een normale luidspreker werkt als een zuiger (piston) – heen en weer. Dit klinkt natuurlijk geweldig, maar er is wel een aparte woofer/tweeter nodig om de midden-/basfrequenties goed weer te geven. Niet ideaal als je weinig ruimte hebt.

Flat panel-luidsprekers - Een driver met flat panel-ontwerp gebruikt vibraties om het geluid over een kleiner oppervlak te creëren, maar dit ontwerp heeft een beperkter frequentiebereik. Het geeft gewoon niet de lage bastonen die je nodig hebt om echt van je muziek te kunnen genieten.

BMR-luidsprekertechnologie - De gepatenteerde BMRTM-drivertechnologie die we hebben gebruikt in de Minx Air combineert pistonische bewegingen (die zorgen voor een lagere frequentierespons dan een flat panel) en vibraties in één driver. De voordelen van BMR zijn een grotere frequentierespons uit één driver, een plat ontwerp (ideaal voor situaties waarin de ruimte beperkt is) en een betere spreiding van het geluid dan bij gewone pistonische luidsprekers.

Overzicht

Schitterend geluid uit vrijwel onzichtbare speakers!Schitterend geluid uit vrijwel onzichtbare luidsprekers.


Schitterend geluid uit vrijwel onzichtbare luidsprekers.


Schitterend geluid uit vrijwel onzichtbare luidsprekers.


Extra informatie

Levertijden 1 - 3 werkdagen