0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Do Acoustics MacroCosmo

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 659,00

* Verplichte velden

Specificaties

Slanke design luidsprekers uit Italie

 Do Acoustics is een Italiaans luidspreker merk met Davide Oliveri als grondlegger. Met passie voor instrumenten, hij is zelf percusionist, en de klanken die ze voortbrengen is Davide Oliveri begonnen met zijn Do Acoustics project.
De Do van Do Re Mi, of gewoon van D(avide) O(liveri), zijn liefde voor muziek en vormgeving heeft een aantal zeer fraaie luidsprekers voortgebracht. De toepassing van materialen is niet toevallig. Bijvoorbeeld het gebruik van Bamboo; een natuurprodukt met enoom mooie eigenschappen. Bamboo heeft een zeer goede 'mechanische' werking door zijn hardheid en weerstand. Daarentegen is het toch erg licht en elastisch. En kent het maar weinig krimping, welke andere houtsoorten meer als eigenschap hebben. Daarnaast is bamboo zeer milieu vriendelijk. Er vind geen 'ontbossing' plaats om deze weergevers te produceren.

Do Acoustics MacroCosmo

De Do Acoustics MacroCosmo uit de Micro Design Series is een ontwikkeling in het verlengde van de kleinere MicroCosmo. Waar de MicroCosmo in de meeste gevallen met een subwoofer uitgevoerd dient te worden om een groter beeld te genereren, is dat bij de MacroCosmo zeker niet noodzakelijk. Een werkelijk all range systeem dus.
Een mooie maatvoering, afwerking en design maakt de MacroCosmo een gewilde luidspreker. Een goed frequentie bereik, baspoort in transmissielijn aan de achterzijde uitgevoerd, een 3 inch driver uit de stal van Do Acoustics en een solide kabinet zorgen voor het totaal plaatje.


Prijs is per paar.

 

Maatvoering:
21 x 11 x 26 cm (H x B x D)

Frequentie bereik:
40 Hz - 20 kHz ±3 dB

Gevoeligheid:
87 dB 1W/1M

Impedantie:
8 Ohm

Aanbevolen versterker vermogen:
tot 100 Watt

Uitvoeringen:
Bamboo
Mat wit, zwart, groen en paars

Overzicht

Een zeer verfijnde, adorabele serie "boekenplank" luidsprekers van Do Acoustics.

Extra informatie

Levertijden Nee