0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Do Acoustics MicroCosmo

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 449,00

* Verplichte velden

Specificaties

Slanke design luidsprekers uit Italie

Do Acoustics is een Italiaans luidspreker merk met Davide Oliveri als grondlegger. Met passie voor instrumenten, hij is zelf percusionist, en de klanken die ze voortbrengen is Davide Oliveri begonnen met zijn Do Acoustics project.
De Do van Do Re Mi, of gewoon van D(avide) O(liveri), zijn liefde voor muziek en vormgeving heeft een aantal zeer fraaie luidsprekers voortgebracht. De toepassing van materialen is niet toevallig. Bijvoorbeeld het gebruik van Bamboo; een natuurprodukt met enoom mooie eigenschappen. Bamboo heeft een zeer goede 'mechanische' werking door zijn hardheid en weerstand. Daarentegen is het toch erg licht en elastisch. En kent het maar weinig krimping, welke andere houtsoorten meer als eigenschap hebben. Daarnaast is bamboo zeer milieu vriendelijk. Er vind geen 'ontbossing' plaats om deze weergevers te produceren.

MicroCosmo series is de beste verbeelding van een kleine weergever. Voor zijn formaat een grote weergever. adorabel, klein en een heel eenvoudig en gedistingeerd design. Handmade in Italy.

De MicroCosmo heeft een formaat van 14 cm hoof, 11 cm breed en 14 cm diep. Een pneumatisch opgehangen full range driver van 3 inch is de bron voor de weergave. Het frequentie bereik is van 90 Hz tot 20kHz ±3dB, 87 dB gevoelig 1W/1M, 8 Ohm impedantie. Aanbevolen versterker vermogen tot 100 Watt.

Afwerkingen: Bamboo of mat wit, zwart, paars en groen.

Prijs is per paar

Overzicht

MicroCosmo series is de beste verbeelding van een kleine weergever in luidsprekerland. Voor zijn formaat een grote weergever. adorabel, klein en een heel eenvoudig en gedistingeerd design. Handmade in Italy

Extra informatie

Levertijden 2 - 5 werkdagen