0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Dynaudio Focus 30 XD

 • Dynaudio Focus 30 XD - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland
 • Dynaudio Focus 30 XD - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland
 • Dynaudio Focus 30 XD - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland
 • Dynaudio Focus 30 XD - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland
 • Dynaudio Focus 30 XD - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8.500,00

* Verplichte velden

Specificaties

Deze compacte 450W draadloze vloerstaande luidspreker maakt gebruik van Dynaudio's eigen MSP woofers en precision coated soft-dome tweeters, net als hun grotere broer, de Focus 60 XD. De Focus 30 XD is uitgerust met tri-amp configuratie en intelligente digitale versterkers, wat betekent dat elke driver precies de juiste hoeveelheid frequenties krijgt, op het juiste moment. Dit alles voor een optimale audio weergave.

Geen losse versterker. Geen speaker kabels. Geen compromis.

De Focus XD modellen kunnen gezien worden als een compleet hi-fi systeem ... zonder de rompslomp van een compleet hi-fi systeem. Deze high-end actieve luidsprekers zorgen voor een goede draadloze streaming met hoge resolutie, vanaf elke denkbare bron in uw huis. Verstuur een digitaal signaal (bedraad of draadloos, het is en blijft jouw keuze), en het blijft zo tot het laatste mogelijke moment, kortom ervaar de muziek zoals deze bedoeld is tijdens de studio opname.

De kracht van de XD serie is de gavanceerde DSP (Digital SOund Processing) die de luisteraar in staat stelt om 24-bit / 192kHz hi-res bestanden te verwerken.

Alle luidsprekers in het assortiment delen gemeenschappelijke bedieningselementen en aansluitingen - dus als u verschillende modellen uit het assortiment wilt mixen en aanpassen, kan dat. Er is digitaal coaxiaal in en uit, plus analoge ingang (met instelbare gevoeligheid), evenals zeven verschillende standen om de luidspreker aan uw ruimte aan te passen voor optimale controle in uw luisterruimte.

Mocht u de Dynaudio Connect-box toevoegen, dan krijgt u digitale optische, andere digitale coaxiale en RCA- en 3,5 mm analoge ingangen - plus mini-USB (die 24-bit / 96 kHz-bestanden kan streamen), aptX Bluetooth en Wi-Fi-connectiviteit (inclusief Spotify Connect en DLNA).

De Focus XD-firmware kan zelfs worden ge-update als Dynaudio's ingenieurs nog een Eureka momente hebben! Iets wat met regelmaat gebeurd. In feite is dat precies wat er net gebeurd is. In de 2017-versie hebben ze niet alleen de crossovers herontworpen maar tevens is de audio processing geoptimaliseerd waardoor er minder rekenkracht nodig is voor een beter resultaat. Ze zijn erin geslaagd om meer volume uit de drivers te halen, zonder vervorming of compressie. En omdat er minder rekenkracht nodig is voor de audioverwerking, is er meer ruimte voor de equaliser om de klanklkeur aan te kunnen passen. Daarnaast is ook de technologie van Dynaudio's LYD pro-studio monitoren opgenomen waarmee u de totale helderheid kunt aanpassen met een schakelaar aan de achterkant, voor een optimale audioweergave.

Gebruik de Focus XD met uw bestaande systeem, creëer een multi-room opstelling (ze zijn ook heel goed te combineren met de Xeo range), of combineer ze simpelweg met uw TV. Hoge kwaliteit geluid met een hoge flexibiliteit en inzetbaarheid.

Luidspreker Specificaties

 • Uitgangsvermogen: 3 x 150W
 • Tweeter:28mm soft dome
 • Woofer:2 x 17cm MSP
 • Frequentiebereik: 29Hz - 24kHz (± 3 dB)
 • Bluetooth:Nee
 • In-/uitgangen:RCA, Coaxiaal
 • Afmetingen (HxBxD):980 x 198 x 307 mm
 • Gewicht: 18.5 kg
 • Garantie: 36 Maanden (elektronische onderdelen), 96 Maanden (passieve onderdelen), Registratie vereist
 • Omvang van de levering: Afstandsbediening, 2 Stroomkabels, Installatiehandleiding
 • Beschikbaar in 5 afwerkingen: Rosewood High Gloss, White Satin, Black Piano Lacquer, Grey Oak High Gloss en Walnut High Gloss


Overzicht

De Focus 30 XD is ontwikkeld voor degenen die op zoek zijn naar de best mogelijke audioprestaties en volledig ongecompromitteerde geluidskwaliteit.

Extra informatie

Levertijden 1 - 3 werkdagen
Categorie Vloerstaande Luidsprekers, Draadloze & Bluetooth Luidsprekers
Vermogen 25 - 200 Watt
Prijs € 5.500,00 en hoger
Frequentiebereik 30 Hz - 22 kHz
Behuizingstype Gedempt