0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

E-370

  • Accuphase E-370Front - Uw Hifi Choice Soest
  • Accuphase E-370Rear - Uw Hifi Choice Soest

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6.500,00
OF

Specificaties

De E-370 beschikt over uitstekende technologie van de E-600 uit de topklasse en de krachtige versie E-470 en vertegenwoordigt een volledige modelwijziging van de E-360. In het hart van het voorversterkergedeelte bevindt zich dezelfde versie van de AAVA-volumeregelaar als in de E-600, waardoor de ruisvloer tot een absoluut minimum wordt beperkt. Het eindversterkerblok maakt gebruik van de nieuwste instrumentatieversterkertopologie, waardoor een volledig gebalanceerde signaaloverdracht in alle stadia mogelijk is. Dit sluit extern storende interferentie uit en zorgt voor een perfect stabiele werking. Als gevolg hiervan is de totale S / N-verhouding met 3 dB verbeterd. Andere indrukwekkende functies zijn MOS-FET-schakelaars in plaats van relais voor luidsprekerbescherming, die zorgen voor uitstekende elektrische eigenschappen en die de betrouwbaarheid op lange termijn verbeteren. De circuittopologie van de eindtrap is ontworpen voor een extreem lage impedantie, wat resulteert in een dempingsfactor van meer dan 400, wat een uitstekende luidsprekeraandrijving aantoont.

Specs: 

  • Revolutionary AAVA volume control
  • Output stage with high power transistors in parallel push-pull configuration produces quality power:  100 watts x 2 into 8 ohms
  • Instrumentation amplifier principle for power amplifier block allows fully balanced signal transmission
  • Logic-control relays for shortest signal paths
  • Strong power supply with massive high-efficiency transformer and large filtering capacitors
  • POWER IN button allows separate use of preamplifier and power amplifier sections
  • Numeric indication of volume level

Overzicht

De E-370 beschikt over uitstekende technologie van de E-600 uit de topklasse en de krachtige versie E-470 en vertegenwoordigt een volledige modelwijziging van de E-360. In het hart van het voorversterkergedeelte bevindt zich dezelfde versie van de AAVA-volumeregelaar als in de E-600, waardoor de ruisvloer tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Extra informatie

Levertijden 2 - 5 werkdagen
Prijs € 5.500,00 en hoger
Afwerking: Zwart
Aansluitingen Nee
Versterker Type Geïntegreerde Versterker / Stereo Versterker
Vermogen 25 - 100 Watt