0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Elipson Planet LW

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.398,00

* Verplichte velden

Specificaties

De Elipson Planet LW is een draadloos luidspreker systeem, in zoverre, ze hebben alleen maar stroom nodig. De rest gaat vanzelf. 
De draadloze connectie middels een USB dongle of iDongle vind plaats na het 'aanzetten' van de luidsprekers. U heeft geen versterker, CD speler, D/A converter of andere doosjes meer nodig! Een PC, Mac of iPhone/iPad/Ipod is voldoende. 

Afhankelijk van de omgeving is het mogelijk de luidsprekers vanuit een andere ruimte te bedienen. De connectie range is 10 meter.  De versterking wordt verzorgd door 2 x 50 Watt Bang & Olufsen ICEPower® klasse D-versterkers per luidspreker. De hoge en de lage tonen worden hiermee apart aangestuurd voor een optimale weergave. 

Je kunt muziek uit het (inter/intra)netwerk halen: van de harde schijf uit de computer, NAS, van internet radio stations, Spotify, Deezer etc. Maar ook van alle filmpjes die je afspeelt, bijvoorbeeld van You-Tube.
Alles in on-gecomprimeerde en optimale CD kwaliteit, indien zo opgeslagen. De draadloze Well® connectie maakt contact met de luidspreker.
Voor plaatsing van de luidsprekers zijn design tafel/dressoir ringen meegeleverd. Wil je ze ophangen aan het plafond of aan de muur dan kan dat ook met de optionele accessoires. Tevens zijn vloer standaards leverbaar. 

Technische specificaties:

2 weg luidspreker systeem
Frequentie bereik (± 3 dB): 42 - 20.000 Hz
Maximale muziek vermogen: 100 Watt
Stroom: 220 - 240 Volt
Versterker type: Klasse D, ICEpower by B&O®, 2x 50 Watt per kanaal
Bass reflex poort
Magnetisch afgeschermd
Formaat: 29 cm rond
Metalen grill, composiet kunststof behuizing
Leverbaar in Rood, Wit of Zwart

Meegeleverd:

iDongle
USB dongle
Afstandbediening

 
 Prijs is per paar!
Aanbevolen door Hifi Choice - 5 sterren


Overzicht

Elipson Planet LW - draadloze design luidsprekers

Extra informatie

Levertijden Nee