0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Gladen XS 75c6

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 450,00
OF

Specificaties

De GLADEN XS 75c6 is een compleet nieuw ontwikkelde zeskanaals versterker met twee extra krachtige kanalen. Hierdoor is deze versterker breed inzetbaar als alles-in-één oplossing. Alle features op een rij:

  • 2/1 Ohm stabiel 
  • TCCS Koelsysteem
  • Full MOSFET
  • Highpass, Lowpass & Bandpass
  • Passthrough Input

2/1 Ohm stabiel

De XS 75c6 kan probleemloos ene impedantie van 2 ohm per kanaal aan. De twee zwaardere kanalen kunnen zelfs een impedantie van 1 Ohm probleemloos aansturen, hierdoor is het mogelijk om de twee zware kanalen te bruggen naar een sterk monokanaal dat op 2 Ohm maar liefst 480 Watt RMS levert. Ideaal dus om één of twee subwoofers mee aan te sturen.

TCCS

TCCS staat voor Temperature Controled Cooling System wat erop neer komt dat de ventilatoren van de versterker pas gaan draaien op het moment dat de versterker te warm wordt. Naarmate de versterker warmer wordt gaan ook de ventilatoren harder draaien. Dankzij de nieuw ontworpen behuizing is er nu ook plaats voor ventilatoren aan de achterzijde van de versterker waardoor de versterker nu aanzienlijk beter gekoeld wordt.

Full MOSFET

De XL versterkers zijn opgebouwd met robuuste en snelle MOSFET transistoren, zowel in de voeding als in de eindversterker. Het snelle schakelen van deze transistoren en de kleine verliezen dragen bij aan het hoge rendement en de befaamde betrouwbaarheid van deze versterkers. Bovendien maken de MOSFET's in de eintrap de grote bandbreedte mogelijk waarin de XL versterkers hun werk doen.

Filters

Op vier kanalen is het mogelijk een highpass-, lowpass-, of bandpassfilter te configureren. Op de twee overige kanalen kan een highpass filter ingesteld worden. Verder is het highpassfilter te gebruiken als subsonicfilter vanaf 25 Hz. Hierdoor kan men optimaal een subwoofer (lowpass en subsonic), een kickbass (bandpass) of een composet (highpass) aansturen. Ook is het mogelijk om een volledig aktief 3-weg systeem aan te sturen.

Passthrough input

Omdat niet elke radio 3 RCA uitgangen heeft is het mogelijk om de ingangen van de versterker intern door te verbinden. Hierdoor kunnen toch alle kanalen worden aangestuurd terwijl er maar 1 of 2 RCA ingangen zijn aangesloten.

Overzicht

RMS Vermogen: 
4 x 70 Watt + 2 x 100 Watt @ 4 Ohm
2 x 180 Watt + 1 x 380 Watt @ 4 Ohm

Extra informatie

Levertijden N/B