0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

KEF Gravity One (Porsche Design)

  • Kef Gravity One Porsche Design - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland
  • Kef Gravity One Porsche Design - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland
  • Kef Gravity One Porsche Design - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland
  • Kef Gravity One Porsche Design - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland
  • Kef Gravity One Porsche Design - Uw HIfi Choice - Soest, Nederland

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 379,00
OF

Specificaties

Iconisch design gecombineerd met uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Twee wereldbekende merken, Porsche Design en KEF, hebben samen een ongeëvenaard en uitgekiend hifi-geluidsveld gecreëerd. Neem uw muziek mee naar waar u maar wilt: op zakenreis, in de directiekamer of bij u thuis. Altijd in gezelschap van een stijlvolle en hoogwaardige draagbare luidspreker.

Stijlvolle communicatie

Eén blik op de GRAVITY ONE is voldoende om de iconische stijl van Porsche Design te herkennen. Een elegant, gevleugeld ontwerp, vervaardigd uit één stuk aluminium en afgewerkt met titanium dat contrasteert met de diepzwarte bovenkant van de speaker. Met zijn gestroomlijnde vorm maakt de GRAVITY ONE onmiskenbaar deel uit van de Porsche Design-familie, terwijl uitgekiende belfuncties en bedieningselementen de luidspreker tot het middelpunt van elk kantoor en huis maken.

Muzikaal Genieten.

Een klein formaat betekent niet per se een klein geluid. Met KEF’s unieke, kleine Uni-Q driver kan de GRAVITY ONE geluid over een bereik van 360 graden projecteren, waardoor u altijd een volledige luisterervaring ondergaat, waar u ook zit. De ruggelingse bevestiging van de twee ondersteunende bas-uitstralers (ABR's) heft ongewenste krachten en vervorming op, voor een zuiver en natuurlijk basgeluid

Eigenschappen op een rij

Bluetooth Qualcomm AptX:U kunt compatibele apparaten draadloos op de GRAVITY ONE aansluiten door middel van Bluetooth® Qualcomm® aptX™ audio voor een met cd vergelijkbare geluidskwaliteit.

3.5 inch Aux - In: Geniet van geluid met een hoge resolutie of verbind apparaten zonder bluetooth met behulp van de 3,5 inch aux-in.

Uniek Uni-Q geluid, waar u ook zit: Met de unieke, kleine Uni-Q driver zijn de midrange en treble units zo bevestigd dat hun akoestische middelpunt zich op exact dezelfde plek bevindt, zodat het geluid dat essentieel is voor de luisterervaring vanaf hetzelfde punt in de ruimte afkomstig is.

Strak en Zuiver basgeluid: De twee ondersteunende bas-uitstralers zijn ruggelings geconfigureerd om ongewenste krachten en vervorming op te heffen. Samen met een verborgen opening onder elke vleugel leveren ze een strak en zuiver basgeluid en een ruime klank.

Speciaal ontworpen bedieningspaneel voor muziek en telefoon: Eenvoudig muziek afspelen, het volume aanpassen en telefoontjes beantwoorden met de speciaal ontworpen bedieningselementen binnen handbereik.

Bijladen via slimme apparaten: Verbind een willekeurig slim apparaat met de beschikbare USB-poort voor gedeeltelijk bijladen zodat het apparaat blijft werken.

Weergavetijd van 10 uur: U kunt na één keer laden tot 10 uur onafgebroken naar muziek luisteren. Voldoende voor korte zakenreizen of lange bijeenkomsten.

 

Luidspreker-Specificaties

Drive: 1 x 50 mm (2,0 inch) miniatuur Uni-Q driver
1 x 50 mm (2,0 inch) full-range driver
2 x force-cancelling basdriver
Ingangen: Bluetooth 4.0 met aptX® codec
3,5 mm AUX-ingang
Micro-USB voor opladen en firmware updates
Uitgang: USB oplaad port
Bluetooth Bereik: 10 meter
Bluetooth Capaciteit: 2 apparaten
Bluetooth Geheugen: 8 apparaten
Type Accu: Li-ion accu 
Levensduur Accu: 10 uur
Afwerkingen: Grijs
Afmetingen H/D/W mm: 56 x 215 x 63 mm
Gewicht: 0,78 kg
 
 


Overzicht

Enorm veelzijdige bluetooth luidspreker. Een prachtig design, handzaam formaat en een grandioos geluid. Zeer geschikt voor conferentie calls maar vooral gewild om zijn muzikale geluidskwalieit.  

Extra informatie

Levertijden 2 - 5 werkdagen
Categorie Draadloze & Bluetooth Luidsprekers
Afwerking: Grijs
NFC Nee
Aansluitingen 3.5 mm aux, Bluetooth, USB
(Spat) Waterdicht Nee
DAB+ / Tuner Nee
Prijs € 0,00 - € 499,99
Vermogen tot 40 Watt
Frequentiebereik Nee
Batterij 10 tot 15 uur