0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

KEF V300

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 799,00
OF

Specificaties

Als de perfecte match voor uw TV, zorgt KEF’s uiterst slanke V300 digitale TV-geluidssysteem ervoor dat u kunt genieten van hifigeluid, zonder een complexe AV-ontvanger met alweer een andere afstandsbediening te hoeven toevoegen. Met een eenvoudige HDMI-aansluiting, geen rommelige kabels en unieke, industrieleidende drivertechnologie, is dit de eenvoudigste manier om uw TV-kijkgenot naar een hoger plan te tillen.

Met een ongeëvenaard status aan innovaties in ontwerp en talloze bekroningen als bewijs, vervult KEF al vanaf het allereerste begin een leidende rol in de home entertainmentrevolutie. In de uiterst slanke, nieuwe V300 luidsprekers hoort u, vanaf het moment dat u de muziek aanzet, wat een verschil geavanceerde technologie kan maken.

 

 

  

Een paar door KEF gepatenteerde, hoogwaardige basdrivers met een uiterst plat profiel aan elke zijde van uw TV zorgen voor een verrassend heldere, levendige en optimale laag- en middengebied weergave.

KEF’s beroemde, natuurlijk klinkende aluminium dome tweeter garandeert een smetteloze weergave van stemmen. De tweeters zijn ‘geventileerd’ om vervorming te elimineren, zelfs bij het afspelen op hoog volume. Door de output gelijkmatig te verspreiden over een bredere luisterhoek, zorgt de ‘tangerine’ waveguide dat het hele gezin van dezelfde geluidskwaliteit kan genieten, ongeacht waar men zit.

Met de geïntegreerde digitale versterkers heeft u geen andere versterker of AV-ontvanger nodig om van echt hifigeluid te genieten. De installatie is eenvoudig. Alles kan met de afstandsbediening van uw TV worden bediend.

 

Alles aan de nieuwe V300 is ontworpen om het leven eenvoudiger en plezieriger te maken.
De installatie duurt slechts enkele minuten.

Voor een nog diepere laagweergave is elke KEF subwoofer toe te voegen tenzij u
direct kiest voor het V720W systeem.

  

Overzicht

Digitaal stereo TV-geluidssysteem van KEF

Extra informatie

Levertijden 1 - 3 werkdagen