0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

KEF X300AW - Wireless - Airplay

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 998,00

* Verplichte velden

Specificaties


Eindelijk – de vrijheid om draadloos muziek te streamen via Airplay® of DLNA vanaf uw computer, smartphone of ander mobiel apparaat. En wel op zo’n manier dat u oprecht high-fidelity-geluid ervaart. Alles aan het X300A Draadloos digitale hifiluidsprekersysteem is ontworpen voor een gemakkelijker en intenser muziekgenot.

 

Draadloze high-fidelity

Net als een professionele studiomonitor, beschikt elke X300A draadloze luidspreker over twee eigen klasse AB versterkers – één voor LF/MF en één voor HF – wat zorgt voor een nauwkeurige,vervormingsvrije geluidsweergave. Luidsprekerruis en elektromagnetische interferentie zijn geminimaliseerd door toroïdale transformatoren van audiofiele kwaliteit toe te passen. Met een digitale USB-verbinding tussen de luidsprekers, transformeert het X300A draadloos systeem uw desktop, laptop, tablet of ander mobiel apparaat in een bron van luistergenot die aan alle hifinomen voldoet.

High definition geluid

Een hoogwaardige DAC in elke luidspreker elimineert vrijwel alle interferentie door het decoderen van het afspelen te scheiden. Dit zorgt ervoor dat het X300A-systeem de volledige diepte en complexiteit van hoge resolutie muziekbestanden weergeeft, precies zoals de artiest dit bedoelde. Al deze high- end technologie wordt aangevuld met de bekroonde Uni-Q ‘point source’ driver array, afkomstig uit KEF’s vlaggenschip luidspreker, de Blade. Het resultaat is een ruimtelijk, precies en uitzonderlijk gedetailleerd geluid, ongeacht het gebruikte afspeelapparaat.

Pure eenvoud

Het configureren van de X300A Draadloos is eenvoudig. Voor wie gebruik maakt van de Setup Wizard op deze website duurt dit slechts enkele minuten. Met een balansknop aan de achterzijde van de hoofdluidspreker kunt u het geluid optimaliseren voor plaatsing op een bureau, tegen een muur of vrijstaand. U hoeft uw luidsprekers alleen maar aan te zetten en de te streamen tracks te selecteren.


De X300A Draadloos is ontworpen voor zowel Apple- (Mac OS X versie 10.6 of recenter) als Microsoft- (Windows 7 of recenter) opererende systemen. Ook kunt u uw muziek met Airplay® of DLNA streamen vanaf elk Apple- of Android-apparaat.

Specificaties Kef X300AW:

ngangen

AUX: 3,5mm Stereo Jack, USB 2.0 : Mini USB Type B Connector

Frequentiebereik

49 - 45.000 Hz

Afmetingen (B x H x D)

180 x 280 x 215 zonder koelvin, 180 x 280 x 243 met koelvin. mm.

Gewicht

7,5 per speaker kg.

Garantie

5 Jaar

Impedantie

Input AUX: 47kOhms Ohm

Grootte drivers

Uni-Q driver array: HF: 25mm vented aluminium dome LF/MF: 130mm magnesium/ aluminium legering 1 cm

 

Draadloos netwerk streamen DLNA: V1.5 Digital Media Renderer (DMR) AirPlay: AirPlay werkt met iPhone, iPad en iPod touch met iOS 4.3.3 of recenter, Mac met OS X Mountain Lion (10.8.0) of recenter, en Mac of pc met iTunes 10.2.2 of recenter

 

 
Overzicht

KEF digitale X300AW - 'draadloos' luidspreker systeem

Extra informatie

Levertijden 1 - 3 werkdagen