Op vakantie met de auto of zit je meer dan 10 min per dag in de wagen?Dan is deze upgrade onmisbaar!


Zo onmisbaar dat wij de iStreamer deze zomer als inbouwspecialist gratis 'stealth' monteren.*

De iStreamer 12V is een topkwaliteit audio-interface die van je iPad, iPhone of iPod de perfecte muziekbron in pure CD kwaliteit maakt.

De iStreamer werkt met iedere applicatie die voor de iPod, iPad of iPhone is gemaakt. Een muziekservice zoals Spotify komt nu als bijna vanzelf binnen uw bereik. Voor het eerst is er een geluidskwaliteit mogelijk die voorheen niet mogelijk werd gehouden met een draagbaar apparaat.

Werking

U kunt de iStreamer zien als een gebruikelijk docking station maar dan van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De iStreamer gebruikt namelijk de digitale uitgang van uw iPod, iPad of iPhone in de “host mode”. Normale docking stations gebruiken de analoge (hoofdtelefoon) uitgang, met een behoorlijk kwaliteitsverlies in vergelijking met de iStreamer. Nog meer kwaliteitswinst wordt verkregen dankzij de zogenaamde host-mode. In de host-mode volgt de iPod gedwee de commando’s op van de iStreamer, met als winst de onderdrukking van jitter, een timing probleem bij digitale signalen.

Volumebegrenzing iPod

Voor de EG is bepaald dat het volume van een iPod niet boven een bepaalde waarde mag komen. Dit is gedaan om het gehoor te beschermen tegen de soms extreme volumes van een hoofdtelefoon. Dankzij deze begrenzing speelt een iPod via de meeste dockingstations vrij zacht wat vaak als een nadeel wordt gezien. De digitale uitgang van een iPod, zoals gebruikt voor de iStreamer, is niet begrensd en daarom zal de iStreamer even luid spelen als bijvoorbeeld een cd-speler. 

* Vraag naar onze voorwaarden.