Muziek is emotie. Oók in de auto.  Maar dan moet de emotie ook beleefd kúnnen worden!  

Met dit als doel is speciaal voor Peugeot , Alfa Romeo, BMW, Citroën, Renault, Skoda, Toyota en Volkswagen het  INTEGRATED® Premium Soundsystem ontwikkeld,  aangepast aan het interieur van uw auto.

Wat is een SoundUpgrade?

Iedereen kan de klanken van het geluidssysteem in de auto beoordelen zonder de hulp van een expert.
Voor sommigen is het af-fabriek systeem meer dan voldoende, voor anderen niet.

Voor de automobilist die méér of hogere eisen stelt aan het geluidssysteem in de auto, heeft  Integrated® de ideale oplossing. Zonder veranderingen aan het interieur of de electronica van de auto tóch een goed klinkend geluidssysteem. Gekoppeld aan uw bestaande (geïntegreerde) radio,met behoud van alle functies.

100% meer muziek 

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en componenten is Integrated® er in geslaagd een geluidssysteem te ontwikkelen dat een realistische en  hoogwaardige muziekweergave creëert. De door Integrated® toegepaste volledig digitale eindversterker is zeer efficiënt en kan veel vermogen

leveren zonder dat daarvoor ingrijpende veranderingen aan de bekabeling van de auto nodig zijn.
Door middel van de ingebouwde digitale soundprocessor wordt de klank van het systeem aangepast
aan het interieur van uw auto. De pasklare subwoofer zorgt voor een extra dimensie in uw muziekbeleving.

Een andere auto….. En nu?  

Groot voordeel is dat het systeem meestal zonder probleemen overgebouwd kan worden naar een andere auto. Als de huidige auto verkocht wordt,of de leaseperiode loopt af is het (meestal)geen probleem om het systeem in uw nieuwe auto te plaatsen.

Wat zijn de kosten?

Ter introductie zijn de installatiekosten de gehele maand november € 100,- en u hoeft uw voertuig maar maximaal 4 uur te missen. U mag hier natuurlijk ook bij ons op wachten onder het genot van een bakje koffie,en kunt u gebruik maken van onze WiFi.

Klik hier voor de beschikbare sound upgradepaketten

Klik hier voor de prijslijst 

Staat uw auto er niet tussen, laat het ons weten en wij gaan voor u een passende optie voorstellen.