0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

RMR Orgonite

                                                    RMR-Orgonites

Als RMR Soundystems leveren wij producten die bijdragen aan de elektrosmog en negatieve straling in uw directe omgeving maar bieden tevens producten welke bijdragen aan de harmonisering van de energie in dezelfde leefomgeving.

- verminderen de schadelijke effecten van EMF straling
- zet negatieve etherische energie om in positieve energie
- verbetert atmosfeer en affect 

Plaats 1 of meerdere, afhankelijk van de woonruimte en leefomgeving, op de plekken waar je veel aanwezig bent tussen jou en bronnen van electro-straling(bijv. mobiele telfoon, draadloze dect-telefoon, zendmasten, televisie, magnetron, computers, laptops, wifi-stations en adapters).
Plaats de Orgonites bovenop de luidsprekers en/of audio-apparatuur voor een verbetering van de rustop deachtergrond en detail in het klankbeeld.

Bekijk hier onze collectie RMR Orgonites in de webshop of bezoek onze showroom voor onze volledige collectie.

 

Orginite:

Orgonite is een orgone transformator. Orgone of orgon energie is geen nieuwe uitvinding maar de naam gegeven door psychoanaliticus en wetenschapper Wilhelm Reich welke deze etherische energie in de jaren '30 aan het licht bracht. Vanuit meerdere culturen en tradities is orgon ook bekend als bio-magnetische energie, vacuum flux, nul-punt energie, ether, prana, chi of levensernergie en werd in de 17e eeuw door Mesmer  'dierlijk magnetisme' genoemd. Deze is net als een radiosignaal in de ether of als röntgen niet met het blote oog te zien, maar kan visueel thermischelektroscopisch en door middel van Geiger-Mueller tellers worden waargenomen door interactie van orgon energie met energieën van het elektromagnetische spectrum.

De naam orgonite werd voor het eerst bedacht in de jaren '90 door Karl Hans Welz en is een mengsel van anorganische(metaalkrullen en -poeder) en organische(glasvezelhars) substantie. Deze is een voortborduring op Reich's Accumulator Box waarin orgon energie kan worden verzamelt, opgebouwd uit lagen van staalwol(anorganisch) en glasvezel(organisch):

         
Door toevoeging van quartz kristal werkt deze als constante katalysator voor het transformeren van DOR(negatieve etherische energie) naar POR(positieve etherische energie). De invloed van druk op het kristal creëert een piëzo-elektrisch effect en daarmee een elektrische spanning.

         


Meer informatie, uitleg en onderzoek zijn te vinden in de onderstaande links, documentaires en animaties.

       

Officiele videoclip Cloudbusting - Kate Bush(1985). Kate Bush vertegenwoordigt in de clip Peter Reich, zoon van Wilhelm Reich gespeeld door Donald Sutherland. De clip verbeeld de arrestatie van Wilhelm Reich als beschreven in de in '78 uitgegeven biografie van Peter Reich:
            

Documentaire over het leven en werk van Wilhelm Reich - Engels gesproken:
         

Korte documentaire over Wilhelm Reich en Orgon energie:
       

Uitgebreide documentaire Wilhelm Reich - Duits gesproken:
             

Animatie over de werking van orgonite door Spirit Science v.a. 00:31 
       


http://www.educate-yourself.org/dc/orgonegenindex.shtml
http://www.orgonite.info
http://www.bioinitiative.org/ (bioinitiatief rapport)
http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/orgonite-krachtig-natuurlijke-energie-gratis-voor-iedereen
http://www.awesomeorgonite.com 
http://www.whale.to/b/orgonite.html 
http://www.korlaar.com 
http://www.orgone-giftshop.com/Wat-is-Orgone-sp-11.html
http://www.spiritconnection.nl/producten/kristallen-schalen/ Op het internet en in literatuur is erg veel te vinden over dit specifieke onderwerp. We nodigen iedereen uit onze orgonites te ervaren, te delen en zelf op onderzoek te gaan.