0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Over ons

*Sinds 1 oktober 2015 is onze showroom op de Steenhoffstraat 15 te Soest.

Uw Hifi Choice - RMR Soundsystems is dé specialist in beeld en geluid, voor thuis als ook onderweg.

Wij bieden betaalbare topklasse in home audio, car audio en exclusieve gadgets.

Home audio en cinema:

Muziek is emotie en de beleving van beeld en geluid is persoonlijk. Genieten doe je als je wordt betrokken in de sfeer van het muziekfragment, de film of het TV-programma. Dit mag een belevenis zijn waar je elke keer weer naar uitkijkt.

Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden en binnen het te besteden budget gaan we op zoek naar de optimale installatie. Bij RMR is elke gewenste stereo of home theater opstelling te zien, te beluisteren en te vergelijken. 

Van platenspeler tot wifi.

Naast de gebruikelijke hifi apparatuur vind u bij RMR ook platenspelers en buizenversterkers.  Ook voor multi-room oplossingen, streaming media(wifi) en  verschillende toepassingen van netwerkopslag hebben wij advies op maat.

In ons assortiment is een pre-selectie van merken gemaakt op basis van vakkennis, prijs en kwaliteit.

Gadgets:

De audio gerelateerde gadgets die wij voeren zijn net even iets meer. Niet alleen oogstrelend maar ook functioneel en van de hoogste kwaliteit.  Hoofdtelefoons(in-ear, draadloos) iPod dockingstations, universele afstandsbedieningen, internet- en wekkerradio’s, mini- en midi-hifisystemen.

Caraudio: 

Naast de verkoop en advies van in-car-entertainment is RMR Soundsystems al jaren een gerenomeerd inbouwstation voor o.a. autoradio's, carkits, navigatie en multimediasystemen, cruise control, parkeersensoren, SCM gecertificeerde alarmsystemen en custom made projecten. Dit geldt ook voor uw camper of boot. Ook voor de uitbreiding en optimalisatie van het standaard af-fabriek geleverde audio systeem bent u bij RMR aan het juiste adres. 

Uit liefde voor audio en passie voor inbouw is onze winkel onstaan.
Wij hebben plezier in ons werk en dat kunt u voelen.