0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Cambridge Audio S212

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 550,00

* Verplichte velden

Specificaties

Dit Minx Stereo systeem is 's werelds meest discrete, maar toch muzikale imponerende mini-luidsprekercombinatie. Moeiteloos wordt de kamer met muziek gevuld en uw vrienden vragen zich af hoe zoiets kleins zó krachtig kan zijn. Met een formaat van slechts 8 cm in het vierkant, vallen gegarandeerd de monden open, telkens als de muziek begint! Dankzij Minx ingenieuze implementatie van BMR-technologie, kunnen deze ultra breedband luidsprekers een buitengewoon frequentiebereik verwerken en combineren harmonieus met de bijpassende 200 watt digitale actieve subwoofer voor een overweldigend resultaat. En zonder dat ze uw leefruimte domineren!

Overzicht

Dit Minx Stereo systeem is 's werelds meest discrete, maar toch muzikale imponerende mini-luidsprekercombinatie. Moeiteloos wordt de kamer met muziek gevuld en uw vrienden vragen zich af hoe zoiets kleins zó krachtig kan zijn.

Met een formaat van slechts 8 cm in het vierkant, vallen gegarandeerd de monden open, telkens als de muziek begint! Dankzij Minx ingenieuze implementatie van BMR-technologie, kunnen deze ultra breedband luidsprekers een buitengewoon frequentiebereik verwerken en combineren harmonieus met de bijpassende 200 watt digitale actieve subwoofer voor een overweldigend resultaat. En zonder dat ze uw leefruimte domineren!

Watch a product video

Flash is required

You have no flash plugin installed

Download the latest version from here

Extra informatie

Levertijden 1 - 3 werkdagen