0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Sonos CONTROL

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 349,00
OF

Specificaties

Scherm en gebruikersinterface
Scherm 3,5-inch (diagonaal) kleuren-LCD met LED-achterverlichting. 640 x 480 pixels (volledige VGA-resolutie)
Touchscreen Capacitieve touchscreen-technologie met robuust, krasbestendig glazen oppervlak. Muziek vinden en selecteren via aanraking, typen en vergen met een vinger.
Type scherm Transflectief LCD-scherm, geschikt voor gebruik binnen en buiten. Instelbare LED-achterverlichting.
Functieknoppen 3 knoppen met instelbare achterverlichting: Dempen, Volume (-/+) en Zones. Achterverlichting automatisch geactiveerd middels lichtsensor.
Indicatoren Indicatoren voor sterkte draadloos signaal, klok en batterijlading (op het scherm), oranje LED-indicator brandt wanneer Controller wordt gestart of wanneer de batterij te weinig lading heeft om het scherm in te schakelen.
Lichtsensor Meet het omgevingslicht in een kamer en stelt de achterverlichting van de knoppen in.
Bewegingssensor Detecteert oppakken van de Controller en haalt het apparaat automatisch uit de energiebesparende slaapstand.
Ondersteuning voor meerdere talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Spaans, Vereenvoudigd Chinees en Zweeds.
Voeding/Verbindingen
Batterij Oplaadbare 1850 mAh Li-ION-polymeerbatterij met hoge energiedichtheid, kan door gebruiker worden vervangen via batterijklep op achterkant van Controller
Gelijkstroomlader Input 100-240 V wisselstroom, 50-60 Hz; Output 6 V gelijkstroom, 2A
Oplaadtijd batterij 2 uur voor volledig opladen
Batterijleven 2-5 dagen tussen opladen (afhankelijk van gebruikspatroon en instellingen slaaptimer)
Draadloze verbindingen* SonosNet, een met AES-codering beveiligd peer-to-peer draadloos netwerk.
Algemeen
Afmetingen (H x W x D) Controller: 72,9 x 115,5 x 17 mm

Oplaadstation: 80,8 x 75,1 x 60,3 mm
Gewicht Controller: 190 g

Oplaadstation: 170 g
Afwerking Robuust glazen scherm; geanodiseerde, zorgvuldig afgewerkte, geëxtrudeerd aluminium behuizing, aan de achterkant bekleed met zacht duurzaam rubber.
Inhoud verpakking Sonos Controller 200, Sonos Charging Cradle 200, Sonos Controller Battery 200, AC Adapter en netsnoer, en productdocumentatie
* Internetverbinding vereist voor toegang tot internetradiostations, online muziekservices en software-updates (ADSL, kabelmodem of snelle internetverbinding via LAN). Voor internet kan de serviceprovider betaling van een afzonderlijke toeslag vereisen. Telefoonkosten (lokaal of interlokaal) kunnen van toepassing zijn. 

Opmerking: Alle specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Overzicht

De Sonos Control geeft je directe, draadloze toegang tot al je muziek en kamers met de aanraking van een vinger. Het VGA-kleurenscherm, het uiterst snel reagerende touchscreen en de speciale knoppen zorgen voor ongelofelijk gebruiksgemak voor iedereen in huis. En hij werkt overal in huis draadloos, dankzij ons draadloze netwerk, SonosNet. De Controller 200 is speciaal ontworpen voor de bediening van multi-room muziek. Pak de Controller op of raak het scherm aan en je hebt volledige controle over het systeem. Plus, hij wordt geleverd met een oplaadstation, zodat de Controller altijd opgeladen en gemakkelijk terug te vinden is.

Extra informatie

Levertijden N/B