0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Townshend Piano Isolators

  • Townshend Piano Isolators - View2 - Uw Hifi Choice
  • Townshend Piano Isolators - View - Uw Hifi Choice
  • Townshend Piano Isolators - TOP - Uw Hifi Choice

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.899,00

* Verplichte velden

Specificaties

Townhend Piano Isolators

Het verbazingwekkende isolatieconcept: Een verrassend hoog percentage van het geluid dat uit een piano komt, reist door de voeten naar de vloer. Dit kan het geluid zowel 'modderig' maken als een ergernis voor de buren... Townshend Audio, specialist in akoestische vibratieregeling in de audio-industrie, introduceert de Piano Isolators. De podiums worden onder de pianobenen geplaatst om de akoestische verbinding met de vloer te verbreken.

Effect op uw piano.

De piano reageert nu beter op de aanraking van de pianist en het geluid is opmerkelijk levendiger, aangenamer en melodieuzer. De verbetering van het geluid is zeer merkbaar en wordt onmiddellijk gewaardeerd door iedereen die het ervaart. Met behulp van de isolatoren is de piano nu van de vloer losgekoppeld, waardoor de trillingen die worden gegenereerd door piano spelen vrijwel onmogelijk worden gemaakt om het gebouw binnen te gaan. Dit maakt het erg vriendelijk voor de buren.

Design

Een piano-isolator bestaat uit een  driehoekig platform dat wordt ondersteund door drie instelbare trillingsisolatie Loadcells ™, die onder elk van de drie poten van een vleugel worden geplaatst. Een centrale uitsparing zal alle afmetingen van het wiel opnemen en centreren. De isolatoren bieden piano's met een gewicht tot 500 kg en verhogen deze met ongeveer 25 mm (1 "), wat vrijwel onmerkbaar is tijdens het spelen. Om de isolatoren te installeren, is er een speciaal ontworpen hydraulische krik beschikbaar om de piano op te tillen.

Recencie Stephan Hough - Classical Pianist, Composer and writer

These piano isolators are wonderful. Perhaps their original purpose was to prevent neighbours from being disturbed by the thunder of mighty chords through floorboards. But there’s a counter-melody here.

Somehow these isolators sweeten and clarify the sound of the instrument itself. Instead of a muddy confusion of carpet, wood and plaster I hear pure notes singing freely in the air. It’s a joy to have them under the castors of my pianos. Thrilled with these!

Overzicht

Een verrassend hoog percentage van het geluid dat uit een piano komt, reist door de voeten naar de vloer. Dit kan het geluid zowel 'modderig' maken als een ergernis voor de buren...
Townshend Audio, specialist in akoestische vibratieregeling in de audio-industrie, introduceert de Piano Isolators. De podiums worden onder de pianobenen geplaatst om de akoestische verbinding met de vloer te verbreken.

Extra informatie

Levertijden 2 - 5 werkdagen