0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

In je voertuig | vaartuig

 

RMR is de specialist voor in-car-entertainment

Wij adviseren, leveren en doen tevens de inbouw en montage van car audio, navigatie en multimedia, carkits, cruise control, parkeersensoren en gecertificeerde alarmsystemen. RMR Soundsystems is al jaren een gerenomeerd inbouwstation voor deze apparatuur en staat hoog aangeschreven voor special custom made projecten.

Ons inbouw en montage werk is niet zichtbaar, dan lijkt het of de auto zo af fabriek is geleverd. Op verzoek gaan wij nog een stapje verder. Het aanpassen en opnieuw bekleden van dashboard consoles, deurpanelen en andere delen van het interieur ter optimalisatie van de nieuwe apparatuur, persoonlijke doeleinde of zelfs reclame doeleinde. Voor zowel fabrikant als consument ontwerpt en realiseert RMR showcases voor beurzen, meetings en autoshows op wedstrijdniveau.

Voor een groot aantal automerken hebben wij vooraf geselecteerde pakketen en kant en klare audio upgrades samengesteld. Deze autospecifieke upgrade pakketten hebben een geweldige prijs/kwaliteit, waarin het resultaat... resultaat,kosten en inbouwwerk zijn bekend.

Bedrijfspakketen: navigatie, bluetooth, tablet integratie, ritregistratie, comfortmodules en alarmsystemen