0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

WA-Quantum Chips

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,00
OF

Specificaties

WA-Quantum Chips
Moeilijk te geloven, gemakkelijk te horen

  • Verbeteren de prestaties van alle audio- en videostystemen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Blijvende voordelen tegen een geringe investering
  • Verkrijgbaar in acht specifiek geprogrammeerde types
WA-Quantum is een high tech bedrijf uit Berlijn dat zogeheten bio-energetische chips heeft ontwikkeld. Deze chips zijn zelfklevende folies dieop apparaten en kabels kunnen worden geplakt. De Chip beïnvloedt de signaaloverdracht op subatomair niveau volgens de beginselen van de quantumfysica.

Er zijn acht typen verkrijgbaar. Deze typen verschillen niet alleen in formaat en prijs, maar zijn ook speciaal geprogrammeerd voor een bepaalde toepassing. Zo zijn er specifieke chips voor zekeringen, condensatoren, transformatoren, toonarmen en elementen, bekabeling, luidsprekers en zelfs muziekinstrumenten. Slechts enkele chips kunnen al voldoende zijn om de prestaties van een audio- of videosysteem naar een hoger niveau te tillen.
 
Kort samengevat klinkt een systeem dat is voorzien van WA-Quantum Chips meer als echte muziek en minder als elektronica. 


Chip voor mobiele telefoons
Formaat: diameter 5 mm. Prijs: € 5 per stuk. Deze chip verbetert het geluid van MP3 spelers en bij mobiele telefoons ook de ontvangstkwaliteit. Bovendien reduceert de Chip schadelijke straling van mobiele telefoons naar de hersenen. Deze Chip kan overal op het toestel worden bevestigd, behalve op de batterij.

 
Zekering Chip
Formaten: diameter 5 mm voor kleine en 6 mm voor alle grotere zekeringen.
Prijzen: € 3 respectievelijk € 5 per stuk. De Chip kan overal op een audio grade zekering worden aangebracht, ook op het kapje. Eén Chip per zekering. Alle HiFi-Tuning Supreme3 zekeringen worden vanaf heden standaard geleverd met deze Chip die onzichtbaar is aangebracht in de zekering.

Kabel Chip
Formaat: 60 x 30 mm.
Prijs: € 20 per stuk; € 90 per vijf stuks. Deze Chip is geprogrammeerd voor gebruik in combinatie met interlinks, luidsprekerkabels en lichtnetkabels. Er mag slechts één Chip per kanaal worden gebruikt, die bij voorkeur in de buurt vaneen connector, of op de connector kan worden aangebracht.

Luidspreker Chip
Formaat: 50 x 80 mm. Prijs: € 80 per paar. Deze Chip is bedoeld om op de luidsprekerkast bevestigd te worden, desgewenst ook niet zichtbaar op de achter- of onderkant.
 
Transformer Chip
Formaat: diameter 20 mm. Prijs: € 13 per stuk. Deze Chip is bedoeld voor een transformator, spoel of speaker-unit. Hij kan op een gemakkelijk toegankelijke plek worden geplakt.

 
Capacitor Chips
Formaten: diameter 5 mm voor kleine en 20 mm voor grotere condensatoren.
Prijzen: € 4 respectievelijk € 13 per stuk. Deze zijn bedoeld om op elk soort condensator te worden geplakt.

Platenspeler Chip
Formaat: diameter 5 mm. Prijs: € 5 per stuk. Deze Chip is speciaal geprogrammeerd voor de toonarm en/of het element van een platenspeler. Met het oog op de instellingen van de toonarm is het gewicht verwaarloosbaar laag.

 
Muziek Instrumenten Chip
Formaat: diameter 20 mm. Prijs: € 40 per stuk. Deze Chip is ontwikkeld voor zowel akoestische als elektronische muziekinstrumenten. Deze spectaculaire Chip kan op elke plek op of in het instrument worden geplakt.

Overzicht

bio-energetische chips

Extra informatie

Levertijden N/B