0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Kemp Schumann Resonance Plug

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 295,00
OF

Specificaties

De SCHUMANN RESONANCE PLUG genereert een nieuwe 7.83 Hz golf en gaat de nadelige effecten van RFI & EMI straling tegen. Gehoormatig resulteert dit in een zuiverder geluid met een voller timbre, meer details, een diepere soundstage en meer kracht en dynamiek.


 
 
De SR PLUG werkt volledig anders dan alle andere lichtnetproducten. Daarom kan de SR PLUG de werking van andere producten niet verminderen. Sterker nog: de positieve effecten zullen elkaar aanvullen en versterken. 

Voor het beste resultaat adviseren wij om de zeer dunne draadantenne vertikaal in het midden tussen de luidsprekers te hangen. Het meest praktische is tegen een achtergelegen muur. De SR PLUG is gevoelig voor de oriëntatie, deze is op het gehoor te bepalen.

Over het algemeen is de middelste stand van de regelaar de meest aangename. Met een hogere intensiteit neemt de detaillering en de precisie van het geluidsbeeld toe. U loopt hierbij de kans dat het timbre iets aan natuurlijkheid inboet. De optimale instelling is mede afhankelijk van uw installatie, de ruimte en vanzelfsprekend uw persoonlijke voorkeur.Wat is Schumann Resonantie?


De Duitse natuurkundige Wilfried Otto Schumann heeft in 1952 ontdekt dat de ruimte tussen het aardoppervlak en de ionosfeer fungeert als een trilholte voor elektromagnetische golven. Aangedreven door elektrische ontladingen (bliksem), ontstaan rondom de aarde elektromagnetische resonanties met zeer lage frequenties. De laagste (de grondtoon) heeft een frequentie van slechts 7.83 Hz, hetgeen correspondeert met een golflengte van 38.000 km. De omtrek van de aarde is ongeveer 40.000 km. De ionosfeer beschermt ons tegen schadelijke straling van de zon en uit de ruimte. Er zijn aanwijzingen dat deze zogeheten Schumann resonanties daarbij ook een rol spelen. Door de mensheid wordt in (snel) toenemende mate hoogfrequente elektromagnetische golven opgewekt. Denk hierbij aan ontelbare mobiele telefoons, draadloze netwerken (WiFi) etc. RFI en EMI (Radio Frequency Interference & Electro Magnetic Interference) ‘vervuilen’ en verstoren uw audio/video installatie en volgens sommigen ook uw luisterruimte en uw lichaam.


Overzicht

Kemp Schumann resonantie plug

Extra informatie

Levertijden Nee