0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Artora ArtoAmp 150

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 2.275,00

Speciale prijs: € 1.490,00

Specificaties

Soms is minder echt meer.

De volledig uit aluminium opgetrokken Artora Audio producten bewijzen dat schoonheid en eenvoud perfect samen gaat met muzikaliteit en techniek.

Less

Met ‘less’ wordt Artora’s designfilosofie kernachtig samengevat. Alles wat niet strikt noodzakelijk is, is verwijderd. Zelfs functietoetsen ontbreken: de versterker en de cd-speler worden bediend met sensoren onder de multifunctionele woorden ‘less is more’ op de bovenzijde van de hoogglanzend gelakte behuizing.

More
‘More’ staat voor de audiofilosofie van het bedrijf: meer vermogen, meer dynamiek, meer detaillering in de weergave en vooral ook meer muzikaal plezier – zoveel meer plezier dat ook minder ervaren luisteraars het verschil duidelijk ervaren.

Less is more
De 2×75 watt sterke ArtoAmp 150 beschikt over niet minder dan zestien Bluetooth inputs voor draadloze weergave van uw klankbronnen. Net als de cd-speler, de ArtoPlayer 1000, is de versterker er in hoogglanzend carbon, wit of zwart kleur. Met de ArtoAir, een Bluetooth-connector voor uw iPod of iPhone, stuurt u draadloos muziek naar uw ArtoAmp. Om het concept compleet te maken, is al deze apparatuur is met een enkele afstandsbediening te besturen. Ook deze ArtoRemote heeft een minimum aan toetsen. Zo wordt het logo gebruikt om de gewenste klankbron te kiezen

Kleuren:
Beluga Black, Innocent White en Carbon Bronze

Inclusief ArtoRemote – Silver metal (los € 249,-)

 

Artora is now taken over by Roksan Audio, will be manufactured by Roksan Audio limited as its Oxygene series
 oxygene.roksanaudio.com

Overzicht

ArtoAmp - stereo versterker met Bluetooth uit Scandinavie

Extra informatie

Levertijden N/B