0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)
Q Acoustics - 3020
Q Acoustics - 3050
Q Acoustics - 3070S - Subwoofer
Q Acoustics - 3090C
Q Acoustics - 3010
Q Acoustics - 3000 Serie - 5.1 Surround Set
Q Acoustics - 3000ST - Stand
Q Acoustics - Concept 20
Q Acoustics - Concept 20 Stands
Q Acoustics - Concept 40
Q Acoustics - Concept Center Speaker
Q Acoustics - Concept Cinema Pack
QED profile J2J (MiniJack>MiniJack)

Q Acoustics

Q Acoustics

Q - Acoustics de beste betaalbare luidsprekers in de wereld!
De ontwerpopgave voor Q akoestiek producten is heel eenvoudig. Q Acoustics wil enkel de best betaalbare luidsprekers in de wereld ontwerpen en produceren. Natuurlijk niet 's werelds beste luidsprekers tegen elke prijs; maar toch 's werelds beste luidsprekers 'tegen de beste waarde'. Voor deze monumentale taak hebben ze een team samengesteld van 's werelds meest ervaren en succesvolle luidspreker ontwerpers die bewezen hebben succesvol te zijn geweest.
De resultaten spreken voor zich. Q Acoustics luidsprekers ontvangen prestigieuze prijzen en genieten van een universele bijval door zowel consumenten en deskundige beoordelaars. Iedereen is het ermee eens dat Q Acoustics producten audio prestatie leveren ongeëvenaard voor hun prijs.


Q Acoustics heeft onlangs groot succes geboekt op de What Hi-Fi Awards 2013. Q Acoustics had een zeer succesvolle avond en won het indrukwekkende aantal van vijf prijzen. In de categorie stereoluidspreker won de  Concept 20 de prijs voor product van het jaar en de beste stereoluidspreker in de prijscategorie £ 200-£ 400, de 2020i won de prijs voor beste stereoluidspreker in de prijscategorie tot £ 200 en de 2050i won de prijs voor de beste vloerluidspreker in de categorie £ 400-£ 800. In de categorie “luidsprekersets” won de 2000i 5.1-set de prijs voor beste traditionele luidsprekerset tot £ 700, en de nieuwe Q7000i won de prijs voor stijlvolste luidsprekerset in de categorie £ 700-£ 1.000

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 • Q Acoustics - 3020 (Luidsprekers) - Uw Hifi Choice - RMR Soundsystems - Soest - American Walnut

  Q Acoustics - 3020

  € 279,00

  De 3020 luidspreker is de opvolger van de veel bekroonde 2020i luidspreker. De 3020 heeft veel nieuwe kwaliteiten, zowel intern als extern. De nieuwe tweeter en drive unit zorgen ervoor dat de nieuwe 3020 luidspreker uitstekende prestaties levert. Ideaal voor het luisteren naar muziek of het kijken naar films. Deze luidsprekers zijn perfect om privé te luisteren maar ook voor een feest wanneer u veel mensen over de vloer hebt. De veelzijdigheid van deze boekenplankluidsprekers is onweerstaanbaar.


  Met een geheel nieuw uiterlijk zien de 3020 boekenplankluidsprekers er net zo goed als ze klinken. De oogstrelende 3020, met meer rondingen, een magnetisch grille-ontwerp en een geheel vernieuwd uiterlijk in vijf verschillende afwerkingen, past in iedere omgeving, bij u thuis maar ook op uw werkplek.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - 3050 (Luidsprekers) - Uw Hifi Choice - RMR Soundsystems - Soest - Leder

  Q Acoustics - 3050

  € 749,00

  De 3050 vloerstaande luidspreker biedt uitstekende prestaties, en ziet er bovendien geweldig uit. De nieuwe tweeter en drive units betekenen dat de 3050 vloerstaander u het geluid kan bieden dat u zoekt, en iedere kamer kan vullen met geluid.


  Het nieuwe 'outrigger' ontwerp geeft de luidspreker meer stabiliteit, en ook een meer elegant ontwerp. De 3050 beschikt over een magnetische grille en meer rondingen voor een modern en eigentijds uiterlijk. U krijgt dus niet alleen geweldig geluid maar ook een prachtig ontwerp. .

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - 3050 (Luidsprekers) - Uw Hifi Choice - RMR Soundsystems - Soest - Hoogglans Wit

  Q Acoustics - 3070S - Subwoofer

  € 429,00


  3070S Subwoofer


  De 3070S beschikt over enorme power. De 3070 Subwoofer is ook perfect voor het kijken naar tv en naar films. U voelt de grond onder u voeten trillen alsof u zelf deel uitmaakt van de actie. Hij is ook geweldig voor het luisteren naar muziek en de beat echt te voelen.


  Dankzij het nieuwe ontwerp van de 3000 ziet de 3070S er modern uit en past in elk interieur omdat de subwoofer nu verkrijgbaar is in een grote keuze aan afwerking..


  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - 3050 (Luidsprekers) - Uw Hifi Choice - RMR Soundsystems - Soest - American Walnut

  Q Acoustics - 3090C

  € 189,00

  De 3090C is de ideale middenluidspreker voor uw home cinema apparatuur. De 3090C is onderdeel van het 3000 Serie 5.1 Cinema pack, en met zijn verbeterde tweeter en drive unit voegt het een extra dimensie toe aan uw televisie- en filmapparatuur.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - 3010 (Luidsprekers) - Uw Hifi Choice - RMR Soundsystems - Soest - Matte Graphite

  Q Acoustics - 3010

  € 219,00

  De 3010 luidspreker heeft een geheel nieuwe tweeter en drive unit, met als resultaat uitzonderlijke prestaties. Of u de nieuwe 3010 luidsprekers als 5.1 home cinema pack hebt, of als een paar, luisteren naar uw muziek en kijken naar uw favoriete films zal een nieuwe ervaring worden. De 3010’s zijn weliswaar kleine luidsprekers, maar ze hebben een enorme power. Ze kunnen een kamer vullen met geluid, waardoor het ideale luidsprekers zijn om een feestje te geven.


  Niet alleen zijn de onderdelen van de luidspreker nieuw, inclusief een gloednieuwe shell, maar de 3010 ziet er ook modern uit. En met een grotere keuze aan afwerkingen zult u de ideale luidspreker voor uw huis vinden.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - 3000 Serie - 5.1 Surround - Home Cinema (Luidsprekers) - Uw Hifi Choice - RMR Soundsystems - Soest - Hoogglans Wit

  Q Acoustics - 3000 Serie - 5.1 Surround Set

  € 1.049,00

  Q Acoustics heeft haar team opgedragen een geheel nieuwe serie luidsprekers te ontwerpen die beter zijn dan hun vorige creatie – de enorm succesvolle en veelgeprezen '2000i' Serie. Dit is met verve gelukt als u het aan de audioboys van uw Hifi Choice zou vragen. Het doel was kennelijk om de lat nog hoger te leggen en weer nieuwe prestatienormen te bereiken voor betaalbare luidsprekers. De resultaten spreken duidelijk voor zich.


  De nieuwe serie, een combinatie van evolutionair en revolutionair denken, profiteert van state-of-the-art design technologie, evenals verbeteringen van de kastconstructie die is afgeleid van onze baanbrekende 'Concept'-modellen. Een voorbeeld is de nieuwe speciaal ontwikkelde 3000 Serie, ‘2 in 1', Concentric Ring Dome tweeter. Deze levert verbazingwekkende geluidsweergave: ultra-lage vervorming en brede spreiding door het combineren van de beste eigenschappen van zowel 'Ring radiator' en 'Dome'-type tweeter-ontwerp.


  De nieuwe Q Acoustic 3000 Serie, een lust voor het oog en beschikbaar in vijf aantrekkelijke afwerkingen, zijn verbazingwekkend goede luidsprekers.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - 3000ST - Stand (Luidsprekers) - Uw Hifi Choice - RMR Soundsystems - Soest - Wit

  Q Acoustics - 3000ST - Stand

  € 169,00

  Luidsprekerstandaard voor de 3000 serie van Q Acoustics.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - Concept 20 - Luidspreker - Uw Hifi Choice - Soest

  Q Acoustics - Concept 20

  € 499,00

  Mooi design speaker, zeer verassende sound en betaalbaar. Hifi is nog nooit zo bereikbaar geweest.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - concept 20 luidspreker stand - Uw Hifi Choice - Soest - Nederland

  Q Acoustics - Concept 20 Stands

  € 300,00

  Prachtig afgewerkte luidsprekerstandaarden vullen het mooie uiterlijk van de Concept 20-luidsprekers aan. Tijdloos design.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics - Concept 40 - luidspreker - Uw Hifi Choice - Soest

  Q Acoustics - Concept 40

  € 1.399,00

  De Concept 40 is het vlaggenschip van Q Acoustics onder de vloerluidsprekers. Het is de nieuwste aanwinst van de veelgeprezen, bekroonde Concept-reeks, en net als zoveel andere modellen van Q Acoustics levert het een ongeëvenaarde geluidsprestatie voor zijn prijs.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics Concept Center luidspreker- Uw Hifi Choice - Soest -Nederland

  Q Acoustics - Concept Center Speaker

  € 299,00

  De Concept Centre is het hart van het Concept Home Cinema Systeem. Deze nieuwe luidspreker beschikt over een nauwkeurig geoptimaliseerde implementatie van de revolutionaire ' Gelcore ' cabinet technologie, ontwikkeld voor de baanbrekende Concept 20 en Concept 40 modellen

  Meer info | Toon in vergelijking
 • Q Acoustics Home Cinema Pack - Uw Hifi Choice - Soest - Nederland

  Q Acoustics - Concept Cinema Pack

  € 2.695,00

  Q Acoustics home cineme pakket bestaand uit een Concept 40 + Concept Centre + Concept 20 + Q2070i Subwoofer.

  Meer info | Toon in vergelijking
 • QED Profile J2J - Uw Hifi Choice Soest

  QED profile J2J (MiniJack>MiniJack)

  € 20,00

  The award winning Profile range presents the Profile jack to jack cable a high performance flexible connection between portable devices and auxiliary inputs.

  Meer info | Toon in vergelijking

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren