0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

De werkplek

 

Hier vindt je specifiek geselecteerde producten welke uitermate geschikt zijn voor op het kantoor en de werkplek. Dit kan een simpele upgrade zijn van nieuwe compacte desktop luidsprekers of een hoofdtelefoon in een omgeving waar je collega's niet wil lastig vallen met jouw muziek keuze tot een kantoorruimte vullende installatie waar de muziek als inspiratiebron kan fungeren of als achtergrond muziek dient.

Dergelijke desktopmedia is op vele manieren uit te breiden, up te graden en te optimaliseren afhankelijk van de wensen en het budget. Hierbij kun je denken aan een hoofdtelefoon versterker, externe geluidskaarten en D/A converters maar ook de mogelijkheid om van achter de computer muziek te streamen via het netwerk en te bedienen met de PC, tablet of je telefoon naar luidsprekers in of uit het zicht.

Voor uitleg en meer informatie, demonstraties of advies ben je welkom in onze showroom. Klik hier voor de selectie van computerhifi in onze webshop.

Voor elke gewenste ruimte hebben wij de juiste oplossing.

Voor een advies op maat raden wij aan te bellen, mailen of aan te rijden. Tevens zijn wij dan in de mogelijkheid een demonstratie van verschillende opties ten gehore te brengen.