0artikelen
Log In

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Subtotaal winkelwagen: € 0,00 (Excl. BTW)

Yamaha WXA-50

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 549,00
OF

Specificaties

De Yamaha WXA 50 is een streaming versterker die zich eenvoudig in het MusicCast netwerk laat integreren en die bovendien uitstekend presteert op geluidskwaliteit. 

Yamaha introduceert twee audiocomponenten – de eindversterker WXA-50 en de voorversterker WXC-50 – deze vertegenwoordigen nieuwe AV-productconcepten die verder gaan dan het conventionele denken over audio. De WXA-50 en WXC-50 sluiten zich aan bij het veelgeprezen MusicCast multiroom draadloze systeem van het bedrijf, dat al sinds de lancering in 2015 groeit in populariteit.

MusicCast is een revolutie in netwerkaudio – een familie van producten waaronder Yamaha AV-receivers, luidsprekers, soundbars, hifiapparatuur en HTiB-systemen die afzonderlijk of gecombineerd kunnen worden gebruikt om een complete draadloze audiobeleving thuis te creëren. MusiCast biedt, bediend via een eenvoudige app, eenvoudige toegang tot een enorme selectie audiocontent van nagenoeg elke bron, waaronder streamingmuziekdiensten, internetradiostations, muziekbestanden op smartapparaten en computers, Bluetooth®-bronnen, maar ook externe bronnen, zoals een tv, dvd, blu-ray en cd.

Overzicht

De Yamaha WXA 50 is een streaming versterker die zich eenvoudig in het MusicCast netwerk laat integreren en die bovendien uitstekend presteert op geluidskwaliteit. 

Extra informatie

Levertijden 2 - 5 werkdagen
Prijs € 500,00 - € 999,99
Afwerking: Grijs
Aansluitingen Airplay, Bluetooth, DLNA, Ethernet, RCA (Line in), RCA (Line out), S/PDIF (Optisch/ Toslink), UPnP, USB
Versterker Type Geïntegreerde Versterker / Stereo Versterker
Vermogen 25 - 100 Watt